Full Story
Ivar Oh! Music and other shit

Bluntkommittén - Han har flytt

Såja, här finns äntligen den färdiga versionen av låten! Eventuellt kommer lite av sången spelas in igen nån gång i framtiden, men det är osäkert. Det funkar bra nu, men kan va lite lite bättre kanske. Hursomhelst, fett bra blev det! Och räkna med att det kommer mer, kurre o jag har dratt igång Bluntkommittén nu, och reggae ska det spelas till tusen!

Bluntkommittén - Han har flytt!

2 Responses to “Bluntkommittén - Han har flytt”

  1. Ibland blir nåt bra bättre. Gillar trummorna.
    Igår när jag gick och la mig lyssnade jag på den gamla versionen, alltså, den e svinbra :) Och den här e bättre.
    gj.

  2. Men ååååååh! Jag vill ha mer! Gör mer! Det här var ju fantastiskt. En sommarhit. Passar utmärkt till mitt försök till att städa i kaoset här hemma… En av dessa dagar tänkte jag hälsa på dig. Kanske efter jobbet någon dag (kan sluta när jag vill). Kram! (Nu lyssnar jag på låten igen).

Leave a Reply