Full Story
Ivar Oh! Music and other shit

hemma igen

Fusion var sjukt fett! helt galet som vanligt och jag hade tokkul. Såg förbannat bra deejays, hörde oväntad musik och upplevde mystiska saker. Favoritdeejayn som vi stötte på när vi var ute och traska om natten var Dj Missill från frankrike. Har aldrig hört talas om henne innan och det var en ren slump, och tur var det att man såg den spelningen. Helt sjuk är hon, troligen den bästa deejay jag sätt. Helt sjukt grym på scen, spelar skitbra musik och var allmänt jävligt cool. Hoppas nån vettig människa tar och bokar henne för nån spelning i malmö.

hade inte någon kamera med mig i år, kändes lite för riskabelt och så blir det lite jobbigt att springa omkring med den när man är full och sånt. Det blir aldrig som man vill på bilderna ändå, eftersom saker inte ser ut som de ser ut när man är på fusion. Så, ni får vänta på bilder tills jag fått dem av göteborgarna! Ciaao.

Leave a Reply