Full Story
Ivar Oh! Music and other shit

bildgalleri

Har lagt till en funktion för att visa bildgallerier på min webserver nu, eftersom man ibland vill visa mycket mer än bara enstaka bilder så som jag gör på fotobloggen. Adressen till gallerisidan är http://gallery.smekbar.se och för tillfället ligger där två gallerier, ett från midsommarfirandet och ett med mina bilder från Baliresan (som jag suttit och redigerat ikväll, av 1500 bilder blev det ett album på ~350 bilder).

Har faktiskt haft en rätt bra dag i övrigt. Fick sjuka mig till jobbet för magen bröt ihop imorse, antaglien var den inte så nöjd med behandlingen den fick under festivalen. Så jag sov vidare, tog tag i mig själv, mådde lite bättre, började tvätta och städa rummet. Sen städade jag vardagsrummet, hallen, köket (och tog all disk) och sen slutligen toaletten. Sen målade jag om kedjeskyddet på min cykel. Efter det satt jag och jobbade vidare på några låtar, sen fixade jag gallerifunktionen och redigerade färdigt midsommarbilderna och alla bali-bilder. Fucking effektiv med andra ord!

One Response to “bildgalleri”

  1. Dragon snowboard goggles….

    Dragon snowboard goggles….

Leave a Reply