Full Story
Ivar Oh! Music and other shit

Enemy Tank Alert

Här är vårt första arbete i nya Physical Prototyping kursen. Jag och Jonas har byggt två fräsiga lådor, en med en arduino och en accelerometer som känner av lutning, och en med en arduino som styr tre RGB-lysdioder. De lysdioderna lyser upp i olika färger i takt, vilket ger skenet av att färgerna snurrar runt inne i lådorna. Lådorna kopplas ihop med en vanlig 3.5mm’s mono teleplugg och lådan med accelerometern skickar iväg lutningen som bytes. Ju mer lådan lutas desto snabbare snurrar färgerna runt. Det tog typ totalt 14timmars intensivt arbete, som var jävligt kul, men även jobbigt eftersom jag är jävligt sjuk. Anyways, resultatet blev skitsnyggt och ni kan titta på det här.

One Response to “Enemy Tank Alert”

  1. Ja, troligen sa det ar

Leave a Reply