Full Story
Ivar Oh! Music and other shit

Maila Riksdagsledamöterna

Med anledning av FRA-lagen så vore det bra om så många som möjligt tog möjligheten att maila riksdagsledamöterna. Det kanske är svårt att övertala dem via mail, men om de får tillräckligt många borde de kanske ändå börja fundera på hur starkt många är emot detta alldeles fruktansvärda lagförslag.

Känner du att du inte riktigt kan argumenten själv, eller kanske helt enkelt inte orkar skriva ihop något, kolla då in denna sidan.

Mail-adresserna till riksdagsledamöterna hittar du här.

Kika även gärna på denna sidan, och se filmen som ligger där!

4 Responses to “Maila Riksdagsledamöterna”

  1. [...] frendo, Mina Moderata Karameller, Björn Wadström, Peter Karlberg, Den osynliga bloggen, BetaAlfa, Ivar Oh!, snowflakes, Klokbok, ProjO, Christian Engström, Lakes lakonismer, Trotttens betraktelser, Annie [...]

  2. [...] frendo, Mina Moderata Karameller, Björn Wadström, Peter Karlberg, Den osynliga bloggen, BetaAlfa, Ivar Oh!, snowflakes, Klokbok, ProjO, Christian Engström, Lakes lakonismer, Trotttens betraktelser, Annie [...]

  3. [...] frendo, Mina Moderata Karameller, Björn Wadström, Peter Karlberg, Den osynliga bloggen, BetaAlfa, Ivar Oh!, snowflakes, Klokbok, ProjO, Christian Engström, Lakes lakonismer, Trottens betraktelser, Annie [...]

  4. om du är engagerad, kolla denna - en mailgenerator till samtliga riksdagsledamöter och tidningar

    http://www.argumentera.se/FRA-lagen.php

Leave a Reply